Giv dit hjem den store forårstur

tag

Vinteren er ved at lakke mod enden og det er igen snart muligt at komme ud og nusse og fikse husets ydre. For nogle husejere kan det næsten krible og krable i fingrene hver gang den tid på året kommer, men det kan også være en god idé at komme rundt i alle krogene, selv hvis det ikke er noget man glæder sig til, for den danske vinter kan være hår selv mod vores huse.

Du kan forlænge levetiden på dit hjem med rengøring og vedligeholde

Når man bliver husejer, er det en fryd for de fleste at forskønne huset både indvendig og udvendig. Det er herligt at kunne forme hjemmet og haven til det man ser som det mest hyggelige og flotte, uden at der skal være nogen udlejer der står med en løftet pegefinger hver gang du får en idé. Som husejer ved man dog også, at der kan følge en række omkostninger med forskønnelsen.

Bidro aflang Ledflex

Det er ikke nogen dum idé at tage et kig rundt langs husmuren og i haven med det samme vejret igen arter sig og tillader at man arbejder lidt udendørs. Den danske vinter er nemlig hård for alle materialer og selv de bedste murstensvægge eller massive træfacader kan opleve en hård vinter. Derfor finder man som regel også altid et eller andet der skal fikses i løbet af foråret.

Noget som mange glemmer at tjekke er at tjekke selve taget. Det er lidt ude af øje og ude af sind, men faktisk har det vist sig også at være en rigtig god idé, at forårsrengøre taget hvert år, for ligesom med mange andre ting, så holder taget længere hvis man husker at rengøre og vedligeholde.

Opdag små skader før de vokser sig større

Vedligehold af et tag, behøver ikke at kræve hele din påskeferie, hvis du blot husker at gøre det hvert år. Har du ikke fået klaret forårsrengøringen på taget i flere år, kan det være en god idé at få det gjort hurtigst. Du kan nemlig opfange små skader der kan give problemer hvis de ikke udbedres. 

Novasel - Perskindol

Er skaden allerede sket og ved du der ligger en større opgave og venter på dig til foråret oppe på taget, så kan det koste en del at fikse et tag. Tjek derfor dine muligheder for et lån til at renovere. Mange benytter de hurtige lån online som de f.eks. finder på hjemmesider som Sambla, men disse lån er typisk forbundet med langt flere omkostninger, som hvis du går til din egen bank. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe