Tenerife er gode oplevelser og dejlige sandstrande

Tenerife kyst

Tenerife er skabt til oplevelser

Den kanariske ø Tenerife er skabt til oplevelser for både børn og voksne. De mange dejlige strande, det gode vejr og det hyggelige byliv gør øen til et populært rejsemål.

Tenerife er den største af De Kanariske Øer, der er populære rejsemål for danskere. Speciel som rejsemål i vores de kølige måneder, hvor vejret typisk byder på sol og varme på Tenerife.

Den mest solrige del af øen er den sydøstlige del. Her findes mange smukke sandstrande og masser af restauranter. Her i Syd findes de mest kendte badebyer Los Christianos, Playa de las Americas, Los Gigantes og Playa de la Arena. Her findes også et bredt udvalg af hoteller og resorts.

by på Tenerife

Den smukke havneby Puerto de la Cruz findes på øens nordlige del. Det er en af øens ældst turistbyer, og hvis man vil opleve den nordlige del af øen, er byen et godt udgangspunkt.

Novasel - Perskindol

Skønne strande på Tenerife

Tenerife er berømt for sine sorte lavastrande, og de findes i den nordlige del af øen.

Tenerife

På den sydlige del af øen findes flere børnevenlige strande. Her er fint sand fra Sahara og børnevenlige på grund af lavvandede strande.

Spaniens højeste bjerg er vulkanen Teide

Den mest kendte attraktion på den solrige ø er vulkanen Teide. Teide er med sine ca. 3.700 meter over havets overflade Spaniens højeste bjerg. Nationalparken Parque Nacional de las Cañadas del Teide omgiver Teide og her er naturen både kraftfuld og usædvanlig. Her er fantastiske klippeformationer og usædvanlige lavalandskaber, der er månelignende og fascinerende.

Klima på Tenerife

Vejret og klimaet på Tenerife

På Tenerife er der både høje bjerge og dybe dale. De store terrænforskelle giver et varierende klima, og det er derfor øen er så populær.

På øens sydlige del er der flere solskinstimer, end du vil få på den nordlige del. Vejret på Tenerife præges også af de mange bjerge på øen. På den vestlige del, hvor de fleste bjerge er, falder der mest regn.

author avatar
Jeanet Gugic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe