Konkurrencen er slut. VIND halloween skære-sæt til de mindste

halloween skære-sæt

Vind halloween skære-sæt til de mindste, så kan de også være med, når der skal skæres græskarlanterner. DER TRÆKKES LOD OM 10 SKÆRE-SÆT.

Skære-sættet indeholder bl.a. en lille ske og en lille græskar skære-kniv. Et godt “begynder” og øve sæt for de mindste.

Bidro aflang Ledflex

At skære græskarlanterner er en super hyggelig beskæftigelse for både store og små. De (u)hyggelige lanterner med lys foran hoveddøren lyser op i efterårsmørket.

Der er masser af gode grund til at rykke indenfor og finde skeer, knive og fyrfadslys eller bloklys frem. Den 31. oktober er halloween, og der er efterhånden mange traditioner forbundet med denne dato.

Halloween er for store og små

Halloween udklædninger er typisk uhyggelige og nogle meget fantasifulde. Om aftenen den 31. oktober kan en flok udklædte børn ringe på døren med “trick or treat” som ærinde eller “slik eller ballade”.

Novasel - Perskindol

Kæmpegræskar på 970 kg.

Er du eller de lidt mindre medlemmer af familien betaget af kæmpegræskar, så er et besøg i Tivoli en ekstra gevinst i efteråret. Her er der nemlig udstillet gigantiske græskar, og her kåres DM i kæmpegræskar. Rekordindehaverens bidrag var i 2020 et gigantisk græskar på lidt mere end 970 kg. Du kan læse mere om de gigantiske græskar her.

Du kan finde flere konkurrencer her.

Vind et halloween skære-sæt til de mindste.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe