Gode råd til dig, der har tæpper i hjemmet

Gode råd til tæpper i hjemmet
(sponsorere indhold)

Gode råd til dig, der har tæpper i hjemmet

Har du tæpper i dit hjem, ved du garanteret også, at det er forbundet med lidt ekstra krav i forhold til rengøring. Ofte er det sværere at gøre tæpper rene, end f.eks. trægulve eller klinkegulv. Men det er dog ikke umuligt. Læs med her, og få et par tips, som garanteret vil vise sig at være nyttige på et tidspunkt.

Pas på med pletterne

Hvis du spilder noget på et tæppe, er det ofte svært at få af igen. Du bør derfor være opmærksom på slet ikke at spilde noget, men ofte kan det ikke helt undgås. Skulle uheldet være ude, så start med at duppe pletten med en fugtig klud. Det skulle gerne suge det meste af væsken op. Hvis det er en væske der farver, kan du prøve dig frem med en neglebørste og koldt vand. Motorrens eller salmiakspiritus kan også være værd at forsøge sig med, hvis uheldet skulle være ude, og nogen i dit hjem kommer til at spilde på tæppet.

Bidro aflang Ledflex

Ægte tæpper

Ægte tæpper, som f.eks. hørtæpper, ryatæpper, kokostæpper, kelims, silketæpper og lignende, bør vaskes hos en specialist med erfaring inden for tæpperens. Kast dig endelig ikke ud i et større rengøringsshow, da du risikerer at gøre mere skade end gavn.

Ægte tæpper er fremstillet af ofte sarte materialer, der ikke reagerer godt på de rengøringsmidler, de fleste af os har stående i vores hjem. Husk derfor at opsøg en der ved noget om tæpperens, inden du begynder på det selv. Du kan ende med at spare mange penge, i forhold til hvis du selv begynder, og ender med at stå med et ødelagt tæppe, fordi du ikke har brugt de rigtige rengøringsmidler. Skån dine ægte tæpper, og behold den historie, de fortæller, som det ofte er tilfældet med ægte tæpper. Måske har de været i dit hjem eller i dit barndomshjem i mange år.

Gode råd til dig, der har tæpper i hjemmet.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe