Find ud af her, om du skal have en have

smuk have med roser
(sponsoreret indhold)

Find ud af her, om du skal have en have

Overvejer du, om du skal få en have? Der er mange der er glad for at have en have, men der også mange der er glade for ikke at have en. Det kan være en kæmpe fordel at have en, hvis man har stort behov for at befinde sig i naturen. Så kan man nemlig altid få dette behov stillet, blot ved at begive sig ud i sin egen private have. Dog kan der også være ulemper ved at holde have. Det kræver netop meget energi og tid at holde en have.

Et privat stykke med natur

At haven er privat, er en stor ting for mange med haver. Så kan man frit holde arrangementer, hænge ud, sole sig og andet, uden at skulle bekymre sig om andre mennesker end dem man bor med. Ønsker man fx. at sole sig uden tøj på, men ikke bryder sig om at andres kan kigge, så kan man roligt gøre dette i sin have, for det er nemlig et privat space. Alt efter hvad man skal i løbet af dagen, så kan haven også udgøre et sted man flygter hen, når det hele bliver for meget. En slags hverdagsfaldlem.

Bidro aflang Ledflex

Kræver det meget arbejde?

Om det kræver meget arbejde at holde have kommer an på, hvor omfattende man har lyst til at arrangere sin have. Nogle ønsker nemlig at lave en have, som har forskellige dele og hjørner. Man kan fx. plante bede i systemer, og have drivhus, og lave forskellige siddeområder. Alle disse ting kræver meget arbejde. Hvis man vælger en livsstil, hvor haven fylder mere end selve boligen, så kan man med fordel at overveje at tage et hotelophold en gang imellem, for at opleve noget arbejdsfri luksus. Klik her for en hjemmeside med lækre hotelmuligheder.

Hvis man vælger den simple og helt naturlige have, så skal man selvfølgelig være opmærksom på, at naturen jo altid vokser af sig selv. En græsplæne skal slås en gang imellem, buske kan vokse vildt og må trimmes nu og da. Så selv om man vælger en haveform med mindst muligt arbejde, så vil der altid være en hvis mængde af arbejde i at have en have på sin grund. Så får man sig til gengæld et lille stykke med natur, som man altid kan vende til.

Find ud af her, om du skal have en have…

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe