Spar på strømmen – og pengepungen

Spar på strømmen - og på pengepungen
Sponsoreret indhold

Spar på strømmen – og pengepungen

Er du ligesom mange andre danskere ramt af de stigende priser på strøm? Så kan du få en billig elaftale på fairpris.dk så du kan spare på den del af dine penge, som går til strøm. For selve strømmen, kan være ret svær at spare på. Tænk bare på, hvor mange gange i løbet af din dag, hvor du bruger strøm.

Hvilken slags strøm kan du lide?

Strøm i stikkontakten er ikke bare strøm. Strøm kan komme fra mange forskellige kilder. Traditionelt set kommer vores strøm og elektricitet fra en fossile brændstofkilde. Men i takt med klimaforandringerne bliver større, stiger også opmærksomheden på alternative og vedvarende energikilder. Derfor kan du jo overveje, om din elektricitet skal komme fra fossile brændsler eller vedvarende energikilder. De vedvarende energikilder, er dem, som vi håber, at vi kan bruge i mange år endnu. Det er eksempelvis solceller på taget, varmerør i jorden eller vindmøller på markerne og i havet. Ved at bruge den vedvarende energi er du ikke kunne god overfor klimaet, men også for dig selv, for du kan bruge strømmen med meget bedre samvittighed.

Bidro aflang Ledflex

Hvad skal du så gøre nu?

Men hvad er så næste skridt? Det kan være at du er lidt forvirret over, hvor du skal starte. Det er forståeligt. Du kan starte med at danne dig et overblik over dit forbrug og hvilke ønsker, som du har til din fremtidig levering af strøm. Og bagefter kan du undersøge, hvad de forskellige priser vil være, og hvad et tilbud vil indebære, så du kan træffe din beslutning på et oplyst grundlag. Når du har besluttet dig, så kan du jo begynde at glæde dig til at få billigere strøm. Så bliver det ikke helt så slemt at skulle tænde for opvaskemaskinen eller fjernsynet, og du får frigjort penge til andre sjove ting.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe