Derfor bør boligen sikres med gode sikkerhedslåse

Sikkerhedslåse kan forhindre indbrud

Har du sikret din bolig med gode sikkerhedslåse? Det er den bedste og mest sikre måde at gøre det besværligt for indbrudstyve at komme ind. Indbrud i boligen er ikke noget man ønsker, og derfor bør boligen sikres med gode sikkerhedslåse.

Sikkerhedslåse kan forhindre indbrud
Gode sikkerhedslåse kan forhindre indbrud – det signalerer en besværlig vej ind for indbrudstyven.

For at sikre dig bedst muligt mod indbrud, skal tyvens vej ind i huset være så besværlig som muligt. Det gøres bedst med stærke og sikre låse på døre og vinduer, så de kan modstå indbrud. Har man oplevet indbrud, ved man, hvor ubehagelig en oplevelse det er. For at undgå indbrud, er det vigtigt at sikre, at tyvens vej ind i huset er så lang og besværlig som muligt. Her er det en god start at kigge på nøgler og låse.

Bidro aflang Ledflex

Skift låse hver 10 år

Det er altid en god idé at skifte låse, når man flytter ind i ny bolig. Så er man sikker på, at der ikke er andre nøgler i omløb. Det er også en god og sikker tommelfingerregel, at man udskifter sin lås hvert 10. år. Det anbefales at vælge et låsesystem med høj dirkesikring og sikkerhed mod kopiering af nøglerne. Dette kan være en fordel ved udlån af nøgler til f.eks. håndværkere, rengøring m.m.

Sikkerhedslåse gør det besværligt for tyvene

Ruko anbefaler, at man udstyrer yderdørene med en ekstra sikkerhedslås, som er nøglebetjent fra både ud- og indvendig side, samt et aflåseligt terrassedørsgreb. Dette giver en rigtig god præventiv virkning set udefra og signalerer over for en indbrudstyv, at han ikke kan komme ud af dørene med tyvekoster, da den ene lås altid er nøglebetjent fra indvendig side og derfor kan tyven ikke bruge døren som udgang eller flugtvej (også kaldt udesikker).

Bestil et sikkerhedstjek

Mange bliver først opmærksom på sikkerheden i boligen, efter et indbrud. ”Det er en rigtig god idé at sætte tid af i kalenderen til at få udført et gratis sikkerhedstjek”, fortæller direktør Jan Nielsen fra Titan låse. Titan Låse er forsikringsgodkendt og certificeret EVVA, Salto og Ruko specialist.

Novasel - Perskindol

Se mere på Titanlaase.dk eller få mere information på tlf.: 719 917 00.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe