Smart og hygiejnisk måde at fjerne grimme kalkpletter

Med Sanimaids WC Stain Remover undgår du at komme direkte i kontakt med toiletkummen når du holder det bakterie- og kalkfrit.
Sanimaids WC Stain Remover er hygiejnisk og sikkert.

Ny dansk opfindelse fjerner nemt og effektivt kalkpletter i toiletkummen.

Sanimaid® som er kendt for deres geniale og prisvindende hygiejniske toiletbørste har netop lanceret deres nyeste opfindelse ”WC Stain Remover”. Med “WC Stain Remover” fjernes kalkpletter i toiletkummen på en ny smart måde.

Kalk i vandet i Danmark er et kendt problem som både kan gøre stor skade, men også bare give grimme kalkpletter. ”Vi kender alle til de udfordringer der er med at fjerne kalk i toiletkummen” siger opfinder Stig Brammer Knudsen. ”Du kan enten bruge kemikalier som typisk løber ned i vandet, eller en skuresten som er uhandy, samtidig med at ens hånd er i direkte kontakt med toilettet”. Begge dele er uhensigtsmæssigt fortæller Stig.

Bidro aflang Ledflex

Ny og smart måde at fjerne kalkpletter

Den udfordring har Sanimaid® løst med deres nyeste patenterede produkt WC Stain Remover. Produktet består af et håndtag og løse slibepads som nemt påsættes med velcro. De kan i princippet anvendes flere gange alt efter behov, men løse refill slibepads kan købes. Så kan man have glæde af produktet i mange år.

WC Stain Remover fra Sanimaid
WC Stain Remover med løse slibepads.

Super hygiejnisk

Ligesom Sanimaids andre produkter, så er det den høje hygiejne der er i fokus. Håndtaget er produceret med Microban® built-in antibakterielt sølv ioner, som aktivt slår bakterier ihjel. Ydermere kommer man aldrig i direkte kontakt med toiletkummen. Man er hele tiden i sikker afstand, når man anvender produktet.

Sanimaid er markedets mest hygiejniske toiletrengøring.
Sanimaid har udviklet ny smart måde at fjerne kalkpletter og holde et hygiejnisk rent toilet.

Smart, effektiv og topanmeldt

Sanimaids løsning med fleksible slibepads sikrer en nem og komplet rengøring i hele toiletkummen, da den fleksible slibepad følger konturen af kummen. Alle former for kalkpletter fjernes effektivt og efterlader et flot resultat. Der kan tilkøbes løse slibepads, hvilket gør WC Stain Remover til en smart løsning på et hverdagsproblem de fleste danske hjem kender til.

Novasel - Perskindol

Se video om WC Stain Remover nedenfor.

Testfamilien.dk har testet produktet hos 10 danske familier og alle har givet produktet topkarakterer på samtlige parametre som effektivitet, nytteværdi og pris.

Du kan se meget mere om Sanimaids produkter til en ny smart måde at fjerne kalkpletter og få et hygiejnisk og kalkfrit toilet www.sanimaid.com

LÆS OGSÅ: Sanimaid har udviklet en super hygiejnisk toiletbørste – se mere her.

LÆS OGSÅ: Hvordan sikrer du et godt indeklima – se mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe