Få bakteriefri toiletkumme

Stil toilettet i blød og fjern bakterierne

Gule rander og kalkplamager er et udbredt problem i toiletkummen. Den nemmeste måde at få en helt hvid og ren toiletkumme, er ved at sætte toilettet i blød.

Alle er blevet ekstra opmærksomme på håndhygiejne og rengøring. Men selv på de reneste badeværelser opstår der stadig gule rander i toiletkummen. Det er nemlig aflejring af kalk fra vandet, og de grimme gule kalkplamager kan være nærmest umuligt at slippe af med.

En ballon klarer arbejdet

Den nemmeste og mest effektive måde at slippe af med de gule rander er ganske enkelt ved at sætte toilettet i blød.

Toiee Toilet Plug er en specialudviklet ballon, der nedsænkes i vandlåsen. Ballonen pumpes op, så den lukker vandlåsen til, og derefter fyldes toiletkummen med vand. Det specialudviklede toiletrensemiddel tilsættes, og på den måde sættes toilettet i blød. Det kan stå en halv times tid eller eventuelt natten over, og når toiletballonen efterfølgende fjernes, er resultatet en hvid kumme uden kalkrester og grimme plamager. Det er ikke bare nemt, men utroligt effektivt.

Læg toilettet i blød med toiee
Toiee Toilet Plug kan købes i byggemarkeder over hele landet samt online i byggemarkedernes webshop Stil toilettet i blød og fjern bakterierne under skyllekanten det er både nemt og hygiejnisk

Stil toilettet i blød og fjern bakterierne

Det specialudviklede toiletrensemiddel er skånsomt mod emaljen og miljøet, men særdeles effektivt mod kalk og fjerner bakterierne der ”gemmer” sig under skyllekanten. Kummen efterlades skinnende ren.

Få yderligere information om hvordan du fjerner kalk og får et fuldstændigt rent og bakteriefrit toilet her.

Læs mere her om hvordan du bruger Toiee Toilet Plug eller se video nedenfor.

Vil du forebygge vandskader ved skybrud? Læs mere her.

More Stories
pladespiller
Hjemmebiograf i stuen?