Tyvstart dit forår med forårsprojekter i hus og have

Forår er nye forårsprojekter i huset og i haven

Tag hul på små og store forårsprojekter i huset og haven

I det tidlige forår er den tid på året hvor vejret kan byde på både høj sol, blå himmel og pludselig snevejr, regn og blæst. På denne årstid kan man blive overmandet af den kriblende fornemmelse for, at nu er det ved at være på tide, at der sker noget nyt i haven, på terrassen eller i boligen.

Efter en lang vinter er der mange forårsfriske projekter du enten skal eller bør kaste dig over. Hvor du starter, afhænger både af din tid og af vejr og vind. Det bedste er, at et mildere årstid for alvor er ved at melde sin ankomst.

Bidro aflang Ledflex

Begynd at forspire når det er forår

Du kan invitere den nye årstid indenfor og forspire planter og grøntsager. Du kan bruge så- og priklebakker, for så at prikle planterne til større potter. Et godt råd er at tjekke frøposens bagside. Vil du vide mere om hvordan du prikler og forspirer kan du se mere her.

Den obligatoriske forårsrengøring i din bolig

Forårsrengøring – hvorfor egentlig det? Med den nye årstid kommer også lysere tider, og det skønne skarpe sollys kan nogen gange virke overraskende, når man ser hjørner og flader efter. Og værre er det man ikke ser. Hvornår har du f.eks. sidst renset din madras? Se gode tips til din næste hovedrengøring her.

Forår – gør havemøblerne klar til ny havesæson

Har have- og terrassemøbler været gemt væk for vinteren, er det snart tid til at tage dem frem. Fik du ikke pakket havemøblerne væk inden vinter, er det helt sikkert tiden til at give dem en opfriskning. Få tips til at gøre havemøbler klar til en ny udesæson lige her.

Novasel - Perskindol
Forår er nye forårsprojekter i huset og i haven

Giv boligen en forårsmakeover

Med forårssolen melder lysten sig til en forårsmakeover – og ja, også af boligen. Det kan synes som en større opgave at ændre og løfte indretningen, men du behøver ikke gå all in og både ompolstre møbler eller male og tapetsere. Måske trænger der bare til en oprydning, hvor du skiller dig af med det, du ikke har brug for. Arranger tingene på en ny måde eller find en ny lampeskærm, vase, puder, sengetæppe eller lign. Med nye materialer og farver kan du hurtigt skabe en ny frisk indretning. Se tips til indretning af boligens rum her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe