Minigolfanlæg der samler familie og venner

Minigolfanlæg kan samle familie og venner

En af sommerens store fornøjelser for både store og små er et slag minigolf. Med et minigolfanlæg fra Sjov & Spil Minigolf har du nu mulighed for at spille hver dag, lige når det passer dig.

Hos Sjov & Spil Minigolf har man specialiseret sig i at producere robuste og sjove minigolf baner, som kan stå ude det meste af året. Banerne er udfordrende og underholdende for både børn og voksne.

Bidro aflang Ledflex

Mange kunder er sommerhusejere eller kunder, med feriebolig til udlejning og er et godt supplement til de mange ting, man kan få tiden til at gå med i et sommerhus. Der kan vælges mellem alt fra et lille 6 huls anlæg til det store 18 huls anlæg.

Stort udvalg af minigolfanlæg

De forskellige minigolfanlæg er inddelt efter størrelse og er opkaldt efter forskellige lande og byer. Anlæggene er sammensat af forhindringer som er både lette og udfordrende, og hvor banerne har både vinkler, T-formet, U formet og Z formet. Vil man selv vælge hvilke forhindringer man vil have, har man muligheden for at vælge mellem 50 forskellige forhindringer. Du finder det hele på www.minigolfanlaeg.dk Priserne ligger fra 18.000 kr. for et lille 6 huls anlæg til 56.000 kr. for det store 18 huls anlæg.

Udlejning

De senere år har også udlejnings- og eventbureauer fået øjnene op for minigolfbanerne, som er en rigtig god ide til sommerens arrangementer. Banerne er nemme at håndtere, og der er garanti for sjov underholdning.

Novasel - Perskindol

Du kan se mere på www.minigolfanlaeg.dk eller få mere information på tlf.: 60 91 40 66.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe