Sunde og lækre skyrboller med havregryn og æg

skyrboller med æg og havregryn

Opskrift på proteinrige og lækre skyrboller med havregryn og æg. Alt du behøver er 5 simple ingredienser, til disse lækre morgenmadsboller. Du kan vælge at tilføje lidt hvedemel eller grahamsmel til din dej, hvis du ønsker det. Nyd dem lune, med et lag smør eller pålæg efter eget valg.

skyrboller med havregryn og æg
skyrboller med æg og havregryn

Ingredienser

  • 250 g havregryn (helst finvalsede og blendet i blender)
  • 300 g naturel skyr
  • 3 store æg
  • 1 tsk. salt
  • 1. tsk bagepulver.

Fremgangsmåde

  • Start med at tænd ovnen på 200 ° varmluft
  • Blend din havregryn i en blender
  • Kom havregryn, bagepulver og salt i en skål og vend grundigt
  • Pisk nu æg og skyr i og rør det hele sammen til en ensartet klistret dej
  • Lad dejen hvile i 10 minutter
  • Form dejen til 8-10 boller og kom dem på en bageplade beklædt med et stykke bagepapir
  • Drys bollerne med lidt græskarkerner, sesam- eller chiafrø
  • Bag bollerne i 15-20 min
  • Lad bollerne køle af i 5 min og nyd dem lune.

Se flere nemme og lækre opskrifter her.

author avatar
Sophia Stæhr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

[yikes-mailchimp form=”1″]

Jøhl – Grethe