Nyd haven fra et udendørs loungesæt

Loungemøbler bruges både ind og ude.
Loungemøbler bruges både inde og ude.

Hvis du vil have de rette møbler at nyde udsigten over din have fra, som du samtidig kan tage et skønt hvil i, ville et udendørs loungesæt være en god løsning. (Sponsoreret indlæg)

Ordet loungesæt spænder over vidt forskellige møbler, hvor fx hjørnesofaer, chaiselonger og loungestole kan nævnes. Både hvad gælder komfort, materialevalg og design adskiller udendørs loungesæt sig fra stuemøblerne.

Høj komfort og luftigt design

Komfortmæssigt er loungesæt til udendørs brug nemmere at gå til og fra. Ligesom almindelige sofaer/lænestole omklamrer de dig ikke med talrige tykke hynder. Loungesæt er netop lavet ud fra den tanke, at du kan gå mellem have og stol eller sofa. Desuden er sættene ofte luftigt designede, hvor brug af fletværk eller lameller er fremtrædende ved flere designs.

Bidro aflang Ledflex

Lad loungemøbler stå under et dække

At loungesæt til udendørs brug har disse fortrin betyder dog ikke, at de tåler vejrets hærgen på lige fod med tykke træbænke eller liggestole i plastik. Derfor kan det være en god idé at placere din sofa under et dække, fx ude på terrassen eller i verandaen. Så er du i hvert fald sikker på, at såvel hynder som lameller og træben lever længe med minimalt behov for pleje.

Vælg den størst mulige loungesofa

Hvilken størrelse du skal vælge, vil selvfølgelig afhænge af, hvor meget plads du har at gøre med. Hvis du har rigeligt med plads til et loungesæt, kan du lige så godt vælge det længste, du kan finde – evt. en hjørnesofa. Så har du nemlig masser af plads til dine underskønne hvil.

Loungesæt på prisniveau med indendørs møbler

Leder du efter et underskønt sæde at drage frisk sommerluft fra, kan du tjekke tilbud på loungesæt. Prismæssigt ligger de ofte på niveau med møbler til indendørs brug. Så det er ikke en investering ud over det vante at lægge penge til side til en flot loungesofa eller loungestol.

Novasel - Perskindol

Nyd haven fra et udendørs loungesæt og gør din indretning gennemført, både inde og ude.

LÆS OGSÅ: Skal du indrette haven så du kan lege og dyrke motion så er en havetræner et must. Se mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe