Mia Wagner nyder haven

Mia Wagner holder af at slappe af i haven med en god bog.
Foto: Jakob Hansson

Det er vigtigt for mig, at haven er et frirum

Mia Wagner er for mange mest kendt som eneste kvinde i det populære TV-program Løvens Hule. Den 42-årige direktør i Freeway-koncernen og mor til to piger er på alle måder en aktiv kvinde. Og hun nyder også at kunne nusse rundt i haven i timevis.

Nyder naturen

”Jeg elsker at være i haven, og jeg kan nusse rundt derude i timevis! Der hvor jeg boede før, havde vi også høns, og det var simpelthen så skønt at gå rundt imellem høns, frugttræer og med min hund Bella ved min side og være fordybet i havearbejdet. Jeg kunne sagtens bruge en hel weekend derude og nyder generelt naturen meget.”

Bidro aflang Ledflex

Jeg vender nu retur til København

mia wagner
Fotograf: Jona Astrid Lambastein

Efter at have boet en del år i Viborg, hvor Freeway-koncernen har hovedkontor, er Mia Wagner flyttet til København.

”Efter en del år i Viborg vender jeg nu retur til København, fordi jeg har en plan om at samle alle Freeways københavnske virksomheder, blandt andet Avisen.dk og Room Service, under et tag. Det er meget vigtigt for mig at finde det helt rigtige hjem til mig og mine døtre. Hvis der hører en have til, vil det helt sikkert være et plus. Det vil være skønt at kunne sidde og drikke min morgenkaffe udenfor, og at Bella har mulighed for at gå rundt og hygge sig.”

Mia Wagner nyder haven – finder inspiration i havebøger

For Mia Wagner skal haven være et frirum, hvor der kan slappes af. Derfor finder hun inspiration i diverse havebøger.

Novasel - Perskindol

”Jeg elsker at lade mig inspirere af alle slags bøger, for jeg tror på, vi skal læse hele livet for at forstå hele livet. Jeg ved bestemt ikke alt om havearbejde, og derfor finder jeg mange tips og tricks i havebøger. For nyligt har jeg kigget en del i ”Smukke haver – hvilken havetype er du?” af Anne Gine Christiansen. Den har givet mig et par gode idéer til, hvad jeg kunne tilføje i min måske kommende have. Det er vigtigt for mig, at haven er et frirum, hvor vi kan slappe af. Som alt andet i livet behøver den absolut ikke være perfekt.”

Adgang til mange bøger

Som direktør i Plusbog har Mia Wagner adgang til mange bøger, og med en god bog får hun samtidig ladt batterierne op.

”Som direktør i online-boghandlen Plusbog er jeg privilegeret at få rigtig mange bøger mellem hænderne. Netop en stille stund med en god bog lader mine batterier op, og jeg nyder både at læse inde og ude.

Den seneste bog, jeg har læst, er Sommerfugledalen af Inger Christensen. Den var en smuk digtsamling. Der er mange gode bøger på vej, og jeg bliver især smittet af Plusbogs medlemmers store krimipassion og glæder mig lige som dem til snart at komme ud i solen med en spændende krimi. Forfatterparret Kim Faber og Janni Pedersen er blandt andet lige straks klar med krimien ”Satans sommer”, der er en opfølger til deres super populære debut ”Vinterland”. Den kan kun være god! Vil man læse en let klassiker, kan jeg varmt anbefale ”Den lille Prins” eller ”Alkymisten”, som begge har en særlig plads i mit hjerte. Og så kan jeg virkelig også anbefale den nye ”Højsangen fra Palermovej”, der giver nye perspektiver.”

Mia Wagner nyder haven, og der er masser af god inspiration i de mange forskellige havebøger.

  • Navn: Mia Therese Wagner (f. 25/12-77)
  • Børn: To døtre
  • Kendt for: Løvens Hule
  • Uddannet advokat
  • Adm. Direktør for Freeway-koncernen

Læs også om haveentusiasten Signe Wenneberg: Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe