Skal ferien gå til Harzen?

Harzen
Harzen er fuld af eventyrlige oplevelser.

Er Harzen kommet på mode? Med den relativt korte afstand fra Danmark er Harzen en oplagt kør-selv-ferie destination.

Hvis du er en af dem, der tror, at Harzen kun er for damer med blåt hår, kan du godt tro om igen. Harzen er essensen af heksemystik, middelaldermagi og bindingværksidyl. Romantiske vandrestier fører gennem slugter, grotter og dale. Historiske borge og de vildeste seværdigheder åbenbarer sig som perler på en snor i det bløde bjerglandskab med de disede skove. Jo, en kør selv-ferie i Harzen er også en uendeligt smuk naturoplevelse!

Lago de garda

Se her hvorfor Gardasøen er populær feriedestination

Måske er det den komfortable afstand fra Danmark og de udødelige værdier, der har stemplet Harzen i Midttyskland som kitsch. Mange steder er Harzen en tidslomme – helt uberørt af tidens tand. Som når man træder ind i bindingsværksbyen Quedlinburg, der er på UNESCOs liste over verdensarv. Her er intet moderne – det ligner en fantasy-verden! Og så er det lige pludselig ikke så sært, at Harzen er kommet på mode igen…

Bidro aflang Ledflex
harzen
Goslar med den charmerende gamle bydel.

Nu kan man se entusiaster på mountainbike udfordre sig selv og skæbnen i eventyrskovene, hobbyfotografer på jagt efter det rigtige skud af de skæve bindingsværkshuse og unge par på opdagelse i Goslar, som er et rent skatkammer af historie. Det eventyrlige glansbillede af Harzen har været en rigtig darling for bilferiegæster i adskillige årtier – og måske var det på tide at tage turen til Harzen igen?

Du finder gode ophold i Harzen her.

Er du mere til luksuskrydstogt – se her.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe