HUSK Havens Dag på søndag

Liv i haven - lev i haven. Bliv inspireret i at leve i haven på Havens Dag 2. søndag i september.
Liv i haven - lev i haven. Det er overskriften på Havens Dag der afholdes i plantecentre landet over 2. søndag i september.

Når du skaber liv i din have, er det en langt større oplevelse at leve i haven. Det er netop budskabet ved Havens Dag 2. søndag i september.

havens dag
Havens dag kickstarter plantesæsonen og giver masser af spændende råd og inspirationer til overskriften Liv i haven – lev i haven.

Liv i haven – lev i haven

Når du skaber liv i din have, er det en langt større oplevelse at leve i haven.

Hvorfor ikke sove i din have? En middagslur eller hele natten under stjernerne? Lyt til fuglene og dyrene, der pusler i hækken. Mærk den kølige vind på din kind, oplev duftene, når duggen falder og lad havens planter pakke sig om dig som en dejlig dyne.

Bidro aflang Ledflex

Havens Dag kickstarter plantesæsonen – det er i september og de følgende efterårsmåneder, at det er rigtig godt at plante haven til med flere træer, buske, stauder, roser, frugtbuske, frugttræer og stedsegrønne planter. Planterne er eminente opholdssteder for havens vilde dyr og insekter – og bare rolig, dyrene angriber ikke, men er netop med til at gøre din have til en oase af planter og dyr, der lever i en symbiose, så du ikke får udfordringer med luseangreb i planterne.

Lev livet i din have, hvor familien kan samles omkring bålet og børnebørnene kan overnatte i shelter eller hængekøje. Nærvær og samvær og tiden godt brugt, tanker oplevelseskontoen op og bidrager til næste generationers ansvar overfor naturen.

Havens Dag er i år søndag 8. september. Find dit nærmeste havecenter her.

Novasel - Perskindol

Måske du interesserer dig for dette: Træt af blade – læs mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe