KONKURRENCEN ER SLUT VINDEREN ER UDTRUKKET – CHRISTINE MOGENSEN HAR FÅET DIREKTE BESKED. VIND en miniferie for 2 personer

Vind et ophold på Hotel Faaborg Fjord sponsoreret af Happydays

Du kan vinde en dejlig miniferie for 2 personer på første parket til det sydfynske øhav på Hotel Faaborg Fjord Spa & Wellness!

Konkurrencen udloddes af Happydays. Klik her og se masser af tilbud på miniferie og kør-selv-ferie.

Præmien inkluderer:

  • 2 overnatninger
  • 2 x morgenbuffet
  • 1 x 2-retters middag på ankomstdagen
  • 1 x 3-retters middag på andendagen
  • 20 % rabat på entre til hotellets DAY Spa & Wellness inkl. badekåbe og -tøfler
  • Værelse med balkon eller terrasse
  • Rabat på greenfee

Konkurrencen slutter 8. november d.å. kl. 12. Vinderen får direkte besked på mail og offentliggøres her på siden.

Bidro aflang Ledflex

Du kan læse om opholdet og Hotel Faaborg Fjord Spa & Wellness:

Faaborg Fjord – en oase på Sydfyn

3 dages kør selv-ferie på 3-stjernet hotel i Faaborg på Sydfyn

Bo på første parket til det sydfynske øhav og alle Fyns fristelser:

Hotel Faaborg Fjord kan blive årets dejligste ferieoplevelse på et weekendophold eller en sommerferie med sol og strand i Danmarks dejligste hjørne. I bor lige ned til vandet, hvor hotellets egen badebro byder sig til på lune sommerdage. Den smukke havudsigt kan også nydes fra hotellets restaurant, hvor I skal begynde og slutte dagen over et godt måltid. Er I til luksuriøse spa-oplevelser, kan I benytte jeres gæsterabat og booke tre timers selvforkælelse i hotellets flotte, nye wellnesscenter. Entreen inkluderer adgang til flere lækre saunaer, Danmarks eneste snekabine, spabad, en forfriskning i velværebaren og meget mere. Dagtimerne skal I glæde jer til at bruge på at gå på opdagelse i Faaborg, der er en af Sydfyns yndigste byer. Romantisk, brostensbelagt og ualmindelig charmerende i sin købstadsidyl med højderyggen Svanninge Bakker i ryggen. Her flokkes bonderoserne foran bindingsværkshusene i de små stræder, og I kan komme med vægterne på rundtur, når de i juli og august synger byen til ro. Det er ren nostalgi i den lyse, danske sommernat.

Dejlig året rundt

Fyn og Faaborg er dog dejlig året rundt. Er I til aktive oplevelser er netop Svanninge Bakker et godt sted at få pulsen op. Det kuperede terræn tårner sig op bag Faaborg og går ikke overraskende under navnet de fynske Alper. Her byder anstrengelserne op ad bakkerne på fantastiske panoramaer over det sydfynske øhav, hvor hvide sejl krydser over det glitrende blå mod Avernakø, Drejø og Ærø. Fra Faaborg Havn er det da også helt oplagt at krydre miniferien med en sejltur til Ærø, der er indbegrebet af dansk og uspoleret ø-idyl. Eller I kan køre turen til Svendborg (23 km), der med skumsprøjt og sejlskibe fortæller om stolte søfartstraditioner og samtidig byder på et hav af små specialforretninger og spisesteder i de mange brostensbelagte gyder og gader, hvis I får trang til at shoppe eller slå jer ned over en god frokost.

Novasel - Perskindol

Sydfyn er nemlig et lille skatkammer af gode råvarer, som dyrkes og serveres alle steder med stolthed. Smagen af Fyn er et begreb, I vil møde og skal se frem til, f.eks. ved at besøge lokale vingårde og gårdbutikker, der falbyder de lokale lækkerier. Og når I er ude at køre på Sydfyns bugtede veje med de mange syrenhegn, vil I også opdage alle de historiske slotte og herregårde. Heriblandt berømte Egeskov Slot (22 km), hvor I kan vove jer ind i verdens måske største havelabyrint. Eller blot beundre renæssancepragten omgivet af de yndigste blomsterparker. Fra Faaborg er der også gode veje til Odense og alle seværdighederne her, hvor man næsten ikke kommer uden om at besøge H.C. Andersens ikoniske gule barndomshjem (41 km).

SE FLERE KONKURRENCER HER.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe