Vælg den rigtige murer

mursten

At vælge den rigtige murer er en tillidssag. Hvis du står overfor at skulle have lavet større eller mindre murerarbejder, er det svært at vælge den rette murer. Alle har nemlig deres specialer. Det er derfor vigtigt at vælge den rette til det arbejde, som du gerne vil have udført.  

Vælg lokalt 

Det kan være en god ide at vælge en murer fra lokalområdet. Du støtter for det første lokalsamfundet, og mon ikke også, at mureren vil gøre sit bedste i sit eget lokalområde? En anden fordel ved at vælge en murer fra lokalområdet er, at du ikke bliver faktureret for kørsel, ligesom den lokale murer kender de bedste leverandører i området. Du skal selvfølgelig sikre dig, at mureren har en konkurrencedygtig pris. Derudover skal du sikre dig, at du har en klar aftale med din murer om, hvad han skal lave for dig, så I har stemt forventningerne af. 

Det er også vigtigt at vælge en murer, der har en solid erfaring og laver kvalitetshåndværk, og som kan rådgive dig omkring, hvilke materialer du skal vælge. Det skulle gerne ende med ikke kun et flot resultat, men også et resultat, der holder. En vigtig ting du skal sikre dig er, at din murer leverer arbejdet til tiden. Det er nemlig ikke alle håndværkere, der overholder tidsplanerne. 

Hvis du vil være sikker på at få en murer, der leverer kvalitetsarbejde til tiden – så kontakt murer Præstø, som altid overholder sine aftaler, både i forhold til pris og deadline. Når du har lavet en aftale, kan du regne med, at den bliver overholdt til punkt og prikke. 

En murer med kunst i hænderne 

Ingen opgave er for stor eller for lille. Hvis du har brug for en tilbygning eller totalrenovering af hele din ejendom, arbejdes der i totalentreprise med et netværk af et lille team af dygtige håndværkere. Mange gange er det andres øjne, der ser, hvilke nye løsninger og muligheder, der ligger i jeres bolig. Løsningerne skal selvfølgelig tilpasses jeres smag og økonomi. Måske har du kun et enkelt rum, som du gerne vil have renoveret – for eksempel nye fliser og klinker på badeværelset. Få råd og vejledning fra din lokale murer, som gerne kommer med et oplæg til materialevalg, så du får nogle fliser og klinker, der passer til rummets udtryk og dagligt brug. 

Novasel - Perskindol

Vigtig detalje 

Når arbejdet er udført, rydder mureren selvfølgelig op efter sig selv. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe