Derfor skal du vælge kork gulve, hvis du bygger nyt

Der er mange fordele ved kork gulve

(sponsoreret indlæg)

Derfor skal du vælge kork gulve, hvis du bygger nyt.

Der er utrolig mange forskellige beslutninger, som skal tages, når man står over for en kæmpe byggeproces, som det er at bygge et hus. Der er mange valg omkring løsninger, som kan være nærmest umulige at tage, når man ikke kan se det færdige resultat foran sig. I disse tilfælde kan det være en idé at ansætte en arkitekt. Arkitekten kan hjælpe dig med at visualisere de forskellige løsninger, så processen bliver så overskuelig som mulig. Udover at der er mange valg, som er svære at tage, så er der også valg, hvor man skal sætte sig ind i tingene før, at man kan tage sit valg. Et eksempel kunne være vedrørende gulvene. Her er det vigtigt, at man sætter sig ind i de forskellige gulve, deres fordele og ulemper, før man tager sit valg. Dette skriv omhandler korkgulvet.

Bidro aflang Ledflex

Hvilke fordele har kork gulve?

Er du blevet lidt nysgerrig på et kork gulv, så læs med videre. Der er nemlig en del fordele ved et kork gulv fremfor andre typer gulve. For det første, er de meget lyddæmpende, hvilket ofte er et kæmpe plus i nybyggede huse, hvor der er højt til loftet og glatte vægge. Derudover er et kork gulv lavet af 100% naturlige materialer, hvilket gør produktet meget bæredygtigt. Til sidst er kork gulve også gode at gå på, da der ligger affjedring i et kork gulv, hvilket gør gulvet blødt at gå på. Så samlet, Kork gulve er lyddæmpende, bæredygtige, bløde og utrolig nemme at holde.

Vælg den rigtige forhandler

Der findes mange forhandlere af kork gulve, men producenten ”Haro” er kendt for deres gode kork gulve. Deres produkter er lavet helt uden plastmaterialet PVC og tungmetaller, hvilket kun bidrager til et endnu mere bæredygtige gulv. Vælger du Haro kork gulve, får du kvalitetsgulve som tak.

Derfor skal du vælge kork gulve, hvis du bygger nyt.

Novasel - Perskindol

LÆS OGSÅ: Sådan får du et bedre indeklima.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe