VIND en effektiv luftrenser

Deltag i konkurrencen om en Leitz TruSens Z-2000 luftrenser med kæledyrsfilter til en værdi af kr. 2.318. Leitz TruSens luftrensere forener videnskab, stil og teknologi, og fylder rummet med frisk, ren luft.

VIND en effektiv luftrenser fra Leitz

Deltag her i konkurrencen om en effektiv luftrenser fra Leitz til en værdi af 2.318,- kr. Konkurrencen slutter den 8. november d.å. kl. 12, hvor vinderen trækkes og får direkte besked. Ved deltagelse i konkurrencen tilmeldes du samtidig Hus & Have avisens nyhedsbrev. 

TruSens – nytænkning af luftrensere

I en verden, hvor luftkvaliteten er en voksende bekymring, er luftrensere en populær tilføjelse til hjemmet og kontoret. Leitz TruSens luftrensere bringer videnskab, stil og teknologi ind i dit hjem, fjerner urenheder og fylder rum med frisk, ren luft. Et smukt display informerer dig om den luft, du indånder. TruSens leverer renere luft overalt i rummet med 360 grader filtrering.

Luftrenseren der kan hjælpe kæledyrsallergikere

Der findes ca. 850.000 registrerede hunde i Danmark, og antallet af katte er også deromkring. 40% af alle familier i Danmark har kæledyr, men desværre er det oftest hos børn, at man finder kæledyrsallergi.

Til Leitz TruSens luftrensere lanceres nu et specialfilter udviklet til at reducere allergener fra kæledyr. Noget, som kan hjælpe allergikere med at være i samme rum som dyr med pels.

Leitz TruSens kæledyrsfilter indfanger partikler fra dit kæledyr.

Ved kæledyrsallergi reagerer kroppens immunforsvar på proteinet fra dyrets talgkirtler, hudceller, spyt, urin og proteinet kan sidde fast i dyrets pels.

Leitz TruSens kæledyrsfilteret indfanger disse partikler fra luften og gør det dermed lettere for allergikere at være sammen med et kæledyr. Filteret består af tre forskellige lag: Et vaskbart forfilter, et HEPA-filter og et kulfilter.

Du kan læse meget mere om luftrensere fra Leitz ved at klikke her.

Se flere konkurrencen her.

More Stories
Sluk mobilen og nyd Havens Dag