Spar penge på elregningen ved at skifte til LED-belysning

led-belysning

(sponsoreret indlæg)

God belysning er en vigtig del af ethvert hjem. Det gælder især i et land som Danmark, hvor det er mørkt store dele af dagen i de kolde måneder. For at holde vinterkulden på afstand har du således brug for en effektiv belysning i din bolig, så mørket udenfor ikke kommer til at få alt for meget magt.

Bidro aflang Ledflex

Men det kan være dyrt at lyse hele boligen op dagen lang i de mørke måneder. Har du har et stort hus med mange rum, skal der mange lamper til for at holde mørket fra døren.

Spar penge på elregningen ved at skifte til LED-belysning

Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Skifter du til LED belysning i din bolig, kan du komme til at spare mange penge på din elregning, hvis du i dag oplyser dit hjem med gammeldags glødepærer eller sparepærer.

Køb lamper og alt inden for LED belysning hos Lyskilderdirekte, hvor du kan finde lige netop de lamper og de pærer, du står og mangler.

Novasel - Perskindol

Fordele ved at vælge LED

Der kommer mange fordele ved at vælge LED pærer til din bolig. En LED pærer bruger nemlig cirka 25 % mindre strøm end en sparepære, og så holder en LED pære et sted mellem 10 og 25 år, hvilket gør det til en yderst økonomisk løsning at lyse boligen med LED pærer.

Dertil undgår du at bringe kviksølv ind i din bolig ved at vælge LED, da kviksølv er standard i en sparepære. En LED pære giver dig også fuld smæk på lyset fra første sekund. Derfor skal du ikke vente, som du ofte skal med mange sparepærer.

En LED pære bliver heller ikke varm. Den kan holde til at blive tændt og slukke rigtig mange gange, og så er den ikke temperaturfølsom,. Derfor kan den også sagtens bruges udenfor i alt slags vejr.

Derfor – spar penge på elregningen ved at skifte til LED-belysning.

LÆS OGSÅ: Deltag i konkurrencen om en effektiv luftrenser – klik her!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe