Sådan gør du dit hjem mere indbydende og personligt

Gør dit hjem personligt

(sponsoreret indhold)

Hjemmet er det sted, hvor du skal kunne lade op og koble af. Det er her du skal kunne invitere gæster og bare være dig selv. Derfor er det også vigtigt, at dit hjem både er indbydende og personligt.

Bidro aflang Ledflex

Du har sikkert kigget på en masse inspirationsbilleder både online og i boligmagasiner. Selvom man har idéen, så kan det være svært at ramme den helt rigtige essens, her vil du kunne finde idéer til, hvordan du kan gøre dit hjem mindre kedeligt og meget mere en afspejling af dig og det du kan lide. Når dit hjem afspejler dig, så vil du automatisk også føle det er mere indbydende og personligt. Gæsterne der kommer på besøg, vil ligeledes få et indblik i, hvem du er.

Små detaljer der gør dit hjem ekstra lækkert

Der er mange måder, hvorpå du kan gøre dit hjem med indbydende. Du kan lave en opdeling med rumdelere og gulvtæpper. Rumdelere vil skærme af og det kan være en god løsning, hvis du for eksempel har kombineret din stue med dit kontor. Der er nemlig brug for privatliv når man sidder og arbejder. Tæpper skaber en mere visuel opdeling og efterlader ikke meget privatliv. Dette kan være en god mulighed, hvis du for eksempel har kombineret din stue med en spisestue. Her er der nemlig ikke brug for privatliv, men mere en visuel opdeling. Gardiner er dit hjems ramme og du vil hurtigt kunne mærke og se en forskel på atmosfæren, hvis du får hængt gardiner op. De tilføjer et ekstra pift og får rammet dit hjem ind på en elegant måde. Gardiner fra væg til loft kan du tage i en neutral farve, samme farve som væggen eller en farve der skiller sig ud. Det kommer an på om du vil skabe en helhed eller om du vil skabe blikfang.

Sådan skaber du personlighed i dit hjem

Gør dit hjem mere personligt med ting og sager, som afspejler dig og som du godt kan lide. Det hele ligger i bund og grund i detaljen, derfor er det vigtigt at du nusser om dit hjem. På den måde bliver processen ikke kun sjov, men du får også de bedste resultater. Lidt ligesom med en vippeserum, vær kontinuerlig og gør det rigtigt, på den måde får du de bedste resultater. Med personlig ting som sådan en, så kan du også skabe mere personlighed i hjemmet.

Novasel - Perskindol

LÆS OGSÅ: Sådan får du et godt indeklima.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe