Pift boligindretningen op med træbordplader

træbordplade

Elsker du boligindretning? Og kan du sidde stribevis af timer med et boligmagasin mellem hænderne? Så ved du formentlig også allerede, at massive træbordplader er in som aldrig før. Når du inddrager træmøbler i boligindretningen, hiver du naturen indenfor og skruer samtidig gevaldigt op for hyggen.

Træbordplader kan nærmest bruges i alle hjemmets rum. Det kan være, at du ønsker at give køkkenet et nyt look med en fin træbordplade? Eller give spisestuen en makeover med en massiv træbordplade, hvor både familie og venner kan samles? Mulighederne er mange med træbordplader.

Bidro aflang Ledflex

Mini-guide til udvælgelse af træbordplade

Du har mulighed for at selv designe samt bestille træbordplader i høj kvalitet online. Du kan fremstille din helt egen unikke træbordplade efter specifikke ønsker og behov. Her er det vigtigt at være opmærksom på især tre nedenstående faktorer.  

  • Bordpladens mål. Uanset om du bor i en stor villa eller en mindre storbyslejlighed, så kan du udvælge de mål, som lige præcis passer til din boligs størrelse. Det er altså ikke nødvendigt at søge internettet tyndt for specifikke mål, når du selv helt frit kan vælge.
  • Træsorten er alfa og omega. Mange foretrækker ikke at have for mange forskellige træsorter i hjemmet, mens andre ønsker at mixe og matche på livet løst. Valget er dit – vælg mellem ask, fyr, mahogni, valnød og meget mere.
     
  • Du kan også selv bestemme, hvilke kantprofiler dine træbordplader skal have. Du kan altså designe din træbordplade helt ned til mindste detalje. Vælg eventuelt en rund bordplade til spisebord, som hitter meget disse år.

Holdbart, unikt og tidløst

Træbordplader er noget, som aldrig går af mode med dens flotte farvespil samt årestruktur. Samtidig er det et robust materiale, som kan holde mange årtier fremadrettet. Det kan endda blive et møbel, som går i generationer og bliver en del af din families historie.

LÆS OGSÅ: Sådan holder du høj hygiejne på badeværelset.


Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe