Træterrasse

Vil du gerne i gang med en ny træterrasse?

(sponsoreret indlæg)

Hvis du har en have, så er der nærmest ingen grund til ikke også at have en terrasse. Så snart du har en terrasse, har du nemlig mulighed for at få endnu større brug ud af din have. Du får et sted at sidde og slappe af.

Men hvordan kommer du i gang med at lave en træterrasse?

Mål op til din nye terrasse

Det er først og fremmest nødvendigt, at du gør dig nogle tanker om, hvor og hvor stor din nye terrasse skal være. Det afhænger bl.a. hvor stor din have er. Hvis du har en lille have, så er det måske oplagt med en lille terrasse. Men hvis du har god plads i din have, så gør det ikke noget, at din terrasse er stor.

Hvis du laver en tegning af din terrasse med mål, så bliver det nemmere at handle materialer ind.

Find nogle flotte terrassebrædder

Når du har nogle mål på din nye terrasse, så er du klar til at handle nogle terrassebrædder. Der er flere forskellige størrelser, farver og træsorter, når det kommer til terrassebrædder. Du finder nemmest nogle, der falder i din smag ved at kigge i en fysisk forretning.

Det er ikke altid nemt at få en præcis idé om farve og materiale, hvis du kun kigger online. Desuden er der altid noget personale at spørge til råds, når du tager ud i en forretning.

Overvej at få hjælp til at bygge din terrasse

Hvis du har mod på selv at bygge din terrasse, så er det et sjovt og spændende projekt. Men det er ikke sikkert, at du har mod på selv at gøre det. Derfor er det også en idé at hyre professionel hjælp til det. På den måde er du også sikker på at få et professionelt resultat ud af det.

LÆS OGSÅ: Sådan får du færre dræbersnegle.

More Stories
Anne Hjernøe laver tv programmer med journalist Anders Agger
Anne Hjernøe: Jeg har glædet mig til at komme på arbejde igen