Få smukke og nemme løgblomster

løgblomster
Smukke og nemme løgblomster - flot resultat med lille indsats.

Det er nemt at have med løgblomster at gøre, og der er garanti for succes, hvis du følger disse få og enkle råd.

Man bliver glad at smukke løgblomster, der som noget af det første lyser op og spreder glæde i det tidlige forår. Se her hvordan du nemt får fine blomster i krukkerne, i bedene, i græsplænen… lige hvor du vil.

Bidro aflang Ledflex
  • Når du køber løgblomster til haven og altanen, så vælg helst dem, der kun er i knop og ikke dem, der er fuldt udsprungne. Så får du glæde af blomsterne i meget længere tid.
  • Ved at stille forskellige arter og sorter af løgblomster sammen, kan du strække blomstringstiden over en lang periode, [nbsp] idet blomsterne afløser hinanden.
  • Du kan sagtens lade planterne blive stående i de potter, du køber dem i, og så stille dem i kønne skjulere. Dæk overfladen med mos, flis eller andet, der kamuflerer de kedelige plastpotter.
  • Eller du kan tage planterne ud af potterne og plante dem sammen i større krukker/beholdere. Fyld ca. 3/4 op med god pottemuld, tag forsigtigt løgene ud af deres potte, så du ikke beskadiger rødderne. Skil løgene ad og plant dem enkeltvis, men alligevel tæt sammen. Pres planterne let ned i jorden, så de står fast og fyld efter med jord.
  • Husk, at der skal være drænhuller i bunden af beholderne, så planterne ikke drukner, når det regner. Alternativt kan du i stedet for fylde dem en tredjedel op med lecasten og stille planterne ind under halvtag, hvis der er udsigt til kraftig regn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe