Skab en perfekt hyggekrog i din have

Få en hyggekrog med en havepavillon

(sponsoreret indlæg)

Hvis der er et sted, hvor det er helt oplagt at bruge tid på at slappe af, så er det i din have. Der er nemlig ro og natur, hvilket er helt perfekte omgivelser at slappe af i.

Bidro aflang Ledflex

Derfor er det også en rigtig god idé at have et specifikt sted i din have, hvor du har mulighed for at koble fra.

Sæt en pavillon op i din have

Hvis du har nogle hyggelige kroge rundt omkring i din have, så får du endnu mere lyst til at bruge tid der. En havepavillon fungerer som en perfekt hyggekrog, fordi du sidder i ro og mag for vind og blæst, men du har samtidig udkig til hele din have.

En pavillon forlænger din tid ude i din have, fordi du også har mulighed for at bruge den til efterår og vinter. Det er hyggeligt at sidde i en pavillon i solskin, men det er også rigtig hyggeligt, når det regner og blæser.

Novasel - Perskindol

Afskærm din have med et hegn

Hvis du har en have, der er meget åben ud til en trafikeret vej eller til dine naboer, så er det nogle gange meget rart at skærme lidt af, så du får mere privatliv. Din have bliver typisk lidt mere hyggelig, hvis du skærmer af med et hegn. Det tager desuden rigtig meget vind og støj.

Find nogle behagelige møbler

Ligegyldigt om du sidder udenfor i din have eller i en pavillon, er det vigtigt med nogle behagelige og komfortable møbler. Du slapper nemlig nemmere og bedre af, hvis du har nogle gode møbler at læne dig tilbage i.

Heldigvis findes der flere forskellige lækre loungemøbler, der passer perfekt ind i din have. Det gør også mere attraktivt at bruge tid i din have, hvis du ved, at du har nogle gode møbler.

LÆS OGSÅ: Sådan får du færre dræbersnegle.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe