Cecilie Pilkær Schmeichel slår et slag for ægthed

Cecilie Pilkær Schmeichel

Cecilie Pilkær Schmeichel er bl.a. kendt for sin ærlighed som influencer på sociale medier, og hun vil gerne gøre op med det polerede og redigerede billede af virkeligheden.

”Jeg har jo ikke valgt at blive fodboldspiller eller at gå hjemme, så på den måde er jeg jo det sorte får”, fortæller Cecilie Pilkær Schmeichel med et smil og et stort og lunt glimt i øjet. ”Jeg har nok følt mig lidt anderledes og gjort tingene på en anden måde, end mine forældre har.” Cecilie er selvstændig med egen virksomhed og er influencer på sociale medier. ”Det har taget en del år at finde mit ståsted. Mine forældre har jo ikke uddannelse på samme måde som ”almindelige” mennesker og min storebror er jo fodboldspiller. Det der med lige at finde ud af, hvad jeg kan blive til, og hvad jeg er god til, det har taget tid. Og hvad skal jeg gøre for at komme hen til et sted, hvor jeg er glad for at være, det har taget en del år.”

”Efter jeg blev mor fandt jeg en anden selvtillid og en anden vilje frem”.

Jeg har gjort hvad jeg kunne

”Efter jeg blev mor fandt jeg en anden selvtillid og en anden vilje frem.” Cecilie oplevede som barn at blive mobbet, men det er først som voksen, at hun har kunne bruge oplevelserne som springbræt til at få det bedre.

Cecilie Pilkær Schmeichel
Cecilie Pilkær Schmeichel er TV-personlighed og influencer.

”Jeg har oplevet at blive mobbet det meste af min barndom. Jeg kan se nu, efter jeg er blevet voksen, at det ikke var mig, der har været noget glat med. Det har taget tid at arbejde med. Det har jo handlet om noget helt andet end mig. Efter jeg blev mor fandt jeg en anden selvtillid og en anden vilje frem. Jeg ville gerne have, at mine børn havde en rollemodel, de kunne se op til. De skal vide, at tingene nok skal blive godt. Det hele behøver ikke være så hårdt. Derfor er det også vigtigt for mig at bruge min stemme på sociale medier, så de en dag kan se, at jeg har gjort hvad jeg kunne, for at de kan komme til et mere trygt miljø.” 

Alt skal ikke være redigeret

”Det man ser på sociale medier, er ikke nødvendigvis altid sandheden. Så man skal ikke gå og slå sig selv oven i hovedet over, at man ikke ligner det, man ser på billederne.” Cecilie har mere end 100.000 følgere, der følger med i hendes liv på sociale medier. ”Jeg influerer, at man skal prøve at hvile i selv og ikke være for hård ved sig selv. Mange, der er på instagram, viser jo ikke det, som er ægte, og det er ærgerligt. Derfor er der mange med dårligt selvværd, og specielt unge piger som kæmper med det. Derfor vil jeg gerne slå et slag for ærlighed og ægthed, og det at kunne hvile i sig selv. At det hele ikke skal være så poleret og redigeret.”

Novasel - Perskindol

For Cecilie er det vigtigt at fremstå helt ærligt og uredigeret – også i badetøj. ”Det er vigtigt, fordi livet ikke er redigeret og poleret. Livet er også strækmærker og appelsinhud. Jeg viser ikke en uægte sandhed eller uægte profil. Når man får børn, så ændrer kroppen sig, men den ændrer sig også inden man får børn. Der sker mange ting i løbet af livet, og for mig er det vigtigt at vise en helt almindelig krop, som ikke er redigeret inden billedet bliver postet.”

Lige nu har jeg det godt

Cecilie følger en sund og aktiv livsstil, men begrebet sundhed er mere end kost og træning. ”Sundhed for mig er, hvordan du har det inde i kroppen. Der er jo mange faktorer der spiller ind, ud over træning og sund kost. Sundhed er også et generelt indblik i, hvordan din hverdag er. Men det er OK at have en dårlig periode, for livet kan jo ikke altid være en dans på roser. Har jeg en dårlig periode, ved jeg det er en periode, og at den slutter igen. Det skal der også være plads til. Lige nu går jeg og pakker, fordi vi skal flytte, så jeg når ikke at træne så meget. Men så er jeg i gang på en anden måde, så ja, jeg har det godt!”

Cecilie Pilkær Schmeichel, 32 år.
Influencer og TV-personlighed
Gift med Joakim Pilkær, sammen har de to børn på 5 og 8 år
Bor i hus i Herlev

author avatar
Jeanet Gugic

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe