Har du overvejet at få et elektronisk låsesystem?

Har du overvejet at få et elektronisk låsesystem?

(sponsoreret indlæg)

Et elektronisk låsesystem kan både bruges til private hjem men også erhvervsmæssigt. Største delen af os danskere åbner vores hoveddør med en nøgle, men har du egentlig nogensinde overvejet, om det kunne gøres på en smartere måde? Der er nemlig noget så smart som et elektronisk låsesystem, hvor din bolig er sikret med kode fremfor nøgle. Hvis du har børn, så kender du helt sikkert problematikken med, at dine børn mister deres husnøgle, og dermed ikke kan komme ind i jeres hus. Et større problem med det er, at der nu ligger en nøgle et tilfældigt sted, som faktisk giver adgang til jeres hus. For at undgå det problem, kan man lægge en ekstra nøgle ved husdøren, men dette kan selvfølgelig også være risikabelt i forhold til indbrud.

Bidro aflang Ledflex

Yale Doorman låsesystem

Et Yale Doorman låsesystem er et anderkendt mærke indenfor lige præcis elektriske låsesystemer til både private og erhverv. Udover at du slipper for, at alle i familien har en nøgle, så kan den også tilkobles Verisure alarmsystem, så du har mulighed for at åbne og låse din hoveddør via en app. Det gør det mere sikkert i forhold til, at fremmede ikke kan komme ind i jeres hus. Et Yale Doormand låsesystem kan tilpasses den enkelte og kan betjenes på flere forskellige måde både med kode, fjernbetjening nøglebrik eller scanner. Det gør også Yale Doormans nøglefrit elektronisk låsesystem oplagt til erhvervsbygninger.

Det nemme valg

Nøglefri låsesystem er fremtiden. Skulle du eller dine børn komme til at give koden til huset til en person, som ikke skulle vide det, kan I nemt ændre det igen, så I altid er så sikker som mulig. Dette vil ikke i samme omfang være muligt med en nøgle, som forsvinder, da det ofte er både dyrt og besværligt at få ændret en hel lås på en hoveddør.

LÆS OGSÅ: Sådan gør du huset mere indbrudssikret.

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe