Sådan passer du bedre på din kloak

pas på din kloak

(sponsoreret indlæg)

Det er en rigtig god idé at vedligeholde din kloak. Din kloak er måske ikke det på din grund, der får mest opmærksomhed. Dog er det helt sikkert værd at lave om på, så du undgår problemer med din kloak.

Bidro aflang Ledflex

Men hvordan passer du bedst muligt på din kloak?

Gennemspul din kloak med jævne mellerum

Der er flere ting, som du selv kan gøre for at forhindre problemer med din kloak. Men først og fremmest er det en rigtig god idé at gennemspule din kloak en gang imellem. Det er en opgave, som kræver hjælp fra din lokale kloakmester. En kloakmester har styr på både at spule og tjekke op på din kloak.

Hvis du er nysgerrig på priser og andre arbejdsområder, så er det værd at læse mere om kloakservice. Du finder kloakservice nær Randers, Silkeborg og mange andre byer.

Novasel - Perskindol

Undgå unødvendige ting i dine afløb

En kloak er egentlig et system af rør og brønde, der fører spildevand fra f.eks. dit køkken og badeværelse ud i det kommunale kloaknet. Det er derfor, at det er vigtigt, at du ikke kommer alt muligt i dine afløb, som ikke hører til. Det er nemlig med til at stoppe dine afløb og dermed skabe problemer i din kloak.

  • Sørg for aldrig at smide vanrondeller, hygiejnebind, bleer, vatpinde el.lign. i dit toilet eller afløb.
  • Undgå at hælde stegefedt, fritureolie o.lign. i dine afløb, da det størkner nede i dine afløb og skaber forstoppelse.
  • Husk at rense dine afløb en gang imellem. Der samler sig f.eks. hurtigt en hel masse hår i dine afløb på dit badeværelse.

Generelt passer du bedst muligt på din kloak og afløb, hvis du sørger for at være opmærksom, rense ud og ikke komme alle mulige ting i dine afløb, som ikke hører til der.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en bedre tilstandsrapport.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe