Drømmer du om en altan til din bolig?

Sørg for at få den rette rådgivning når du skal have en altan.

(sponsoreret indlæg)

Når du bor i lejlighed, har du som regel ikke nogen have. Så medmindre du har altan, har du derfor groft sagt kun mulighed for at være udenfor i parker og på andre offentlige arealer. Eller når du er hjemme hos folk med have. Dette kan være hårdt, når solen skinner, og du gerne vil nyde en kop kaffe i det gode vejr, men du ikke orker at sætte dig ud et sted.

Bidro aflang Ledflex

Med en altan får din bolig et udeareal, som giver dig mulighed for at få frisk luft og sol, mens du er derhjemme. Dette er blot en af grundene til, at mange får lavet en altan til deres bolig. Og at der ses flere og flere altaner i bybilledet.

Derfor er en altan i stål værd at overveje

Hvis du tænker, at en altan kunne højne din tilfredshed med din bolig, kan du begynde at undersøge mulighederne for at få opsat altan samt tage et kig på de forskellige altantyper, du kan vælge imellem. Der findes nemlig mange forskellige typer af altan, og det vil blandt andet afhænge af facaden på din bolig, hvad der vil være den optimale variant.

En altantype, der dog passer godt ind i mange arkitektoniske stilarter, og som også på andre områder er fordelagtig, er en Stålaltan. Den har et elegant design og vil klæde mange forskellige byggerier. Desuden er stålaltanen nem og hurtig at montere. Det betyder, at den også er en billig løsning.

Novasel - Perskindol

Vælg selv dit underlag

Du kan selv vælge, om din altan skal have terrassebrædder, eller om den skal have italienske fliser. Når du beslutter dig, kan du både overveje, hvad du rent æstetisk foretrækker, men du kan også med fordel tænke vedligeholdelse ind i beslutningen.

Ved at du selv kan have indflydelse på din altan på denne måde, vil den få et mere personligt indtryk. Og du vil sandsynligvis blive endnu gladere for den.

Kom ind i en verden af altaner

Hvis du gerne vil vide mere om de forskellige altanløsninger, så læs mere på alumentdk. Her kan du få et indblik i de mange muligheder, der er for at få altan. Der er også mulighed for at få franske altaner og udestuer, hvis dette passer bedre til din boligsituation. På hjemmesiden finder du billeder af de mange løsninger, hvilket kan give inspiration til dit eget projekt.

Rådgivning og service

Det kan være, at du er i tvivl om, hvilken type altan der er optimal til din lejlighed. Eller at du ikke kan beslutte dig for, hvilket rækværk du skal vælge. I så fald kan du glæde dig over, at der heldigvis er gode muligheder for sparring og for at få gode råd til alt lige fra design til vedligeholdelse.

Også hvad angår ansøgning om byggetilladelse, kan du få hjælp fra alumentdk, der vil være med dig igennem hele processen.

Med en altan får du mere luft og rummelighed i hjemmet, og det vil føles som om, at dit hjem bliver endnu større og endnu skønnere.

LÆS OGSÅ: Sådan gør du sommerhuset klar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe